VIPstore Oy

VIPstore Oy on vuonna 1998 perustettu lemmikkieläintarvikealalla toimiva maahantuonti- ja markkinointiyritys, joka sijaitsee Pirkanmaalla Virtain kaupungissa. VIPstore Oy:n toiminta perustuu koirille ja kissoille tarkoitettujen täysravintojen ja säilykkeiden, sekä koira– ja kissatarvikkeiden suoraan maahantuontiin ja tuotteiden myyntiin yrityksen yksityisille jälleenmyyjille.

VIPstore Oy on ainutlaatuisen jakeluratkaisun ansioista vakiinnuttanut asemansa Suomen lemmikkitarvikemarkkinoilla. VIP-jakeluratkaisu on osoittautunut nopeaksi, joustavaksi ja luotettavaksi organisaatioksi, josta hyötyvät sekä vähittäisasiakas, että VIP-edustaja! VIPstore Oy:n alati kasvava jälleenmyyntiverkosto koostuu jo yli 700:sta aktiivisesta VIP-edustajasta. Tutustu tarkemmin VIP -jakeluratkaisuun.

VIPstore Oy aloitti toimintansa laadukkaiden Kronen-täysravintojen maahantuonnilla. Toiminta on kehittynyt vuosien varrella ja tuotevalikoima on kasvanut erittäin laajaksi.Tällä hetkellä VIPstore Oy maahantuo ja markkinoi yksinoikeudella Suomessa seuraavia huippulaadukkaita koiran ja kissan täysravintoja: Bento Kronen, Booster, 1st Choice ja Pronature Holistic. Lisäksi VIPstore Oy myös maahantuo kattavaa valikoimaa koira- ja kissatarvikkeita. Lisää tietoa tuotevalikoimastamme löydät nettikaupastamme www.vipstore.fi, sekä tuotemerkkien omilta sivuilta: www.bentokronen.fi, www.1stchoice.fi, www.boosterpower.fi ja pronature.vipstore.fi.
VIP- Very Important Pet®

VIPstore Oy
Killinkoskentie 23, 34800 VIRRAT
p .+358 (0) 3 475 3474, fax.03-475 3668
info@vipvescor.fi www.vipvescor.fi