VIP-Jakeluratkaisu

Jakeluratkaisumme Suomessa on täysin erilainen kuin muiden lemmikkiruokien ja tarvikkeiden; edustajina toimivat alansa asiantuntijat, kasvattajat tai aktiiviset koira-/kissaharrastajat. VIP-edustajat käyttävät itse koirillaan ja/tai kissoillaan tuotteitamme ja toimivat näin parhaina suosittelijoina ja kokemusten antajina tuotteista. Lisäksi pyrimme kouluttamaan VIP-edustajiamme niin, että he tietävät mahdollisimman paljon sekä tuotteistamme että kokonaisvaltaisesti myös koiran ja kissan ruokinnasta myyntityötä tehdessään. Näin asiakkaalla on mahdollisimman suora ja luotettava kanava oman lemmikkinsä asiantuntevaan ja laadukkaaseen ruokintaan.

Oma jakelu- ja informaatioratkaisumme palvelee myös VIP-edustajiamme; toimitamme tavarat heille suoraan, jaamme tarvittavaa tietoa nopeasti ja luotettavasti ja kannustamme heitä edustajien väliseen yhteistyöhön. VIP-jakeluratkaisu on osoittautunut nopeaksi, joustavaksi ja luotettavaksi organisaatioksi, josta hyötyvät sekä VIP-edustajamme, että Sinä ja lemmikkisi!

Joillakin paikkakunnilla on vielä tarvetta uusille VIP-edustajille. Oletko Sinä ulospäinsuuntautunut, positiivinen, aktiivinen ja asiakaspalveluhenkinen koira- /kissaharrastaja tai kasvattaja? Kenties olet paikkakuntasi uusi VIP-edustaja! Lue lisää tästä.