Tämä sivusto on vanhentunut, siirrytään hetken kuluttua sivulle vipstore.fi...

Oletko myyntitaitoinen ja aktiivinen koira- /kissaharrastaja?
VIP-Edustajuus voi olla juuri Sinulle sopiva toimi.

VIP-edustajina toimivat kasvattajat ja aktiiviset koira-/kissaharrastajat kautta maan. Jakeluratkaisumme Suomessa on täysin erilainen kuin muiden lemmikkiruokien ja -tarvikkeiden. VIP-edustajat käyttävät itse koirillaan ja/tai kissoillaan tuotteitamme ja toimivat näin parhaina suosittelijoina ja kokemusten antajina tuotteista. Lisäksi pyrimme tarjoamaan tietoa VIP-edustajillemme niin, että he tietävät mahdollisimman paljon sekä tuotteistamme että kokonaisvaltaisesti myös koiran ja kissan ruokinnasta myyntityötä tehdessään. Näin asiakkaalla on mahdollisimman suora ja luotettava kanava oman lemmikkinsä asiantuntevaan ja laadukkaaseen ruokintaan.

Sinulla on mahdollisuus ryhtyä VIP-Edustajaksi ja auttaa meitä palvelemaan entistäkin paremmin Suomen koiran- ja kissanomistajia rakentamalla kanssamme aukotonta jakeluverkostoa.

Suosittelemme VIP-edustajuutta Sinulle, joka olet asiakaspalvelu- ja myyntitaitoinen ja haluat tehdä myyntityötä rakkaan koira-/kissaharrastuksen ohessa!
Koirat ja kissat lemmikkeinä yleistyvät jatkuvasti ja heidän roolinsa perheenjäsenenä vaikuttaa enemmän ja enemmän omistajan ostovalintoihin. Tietoisuus luotettavan ja laadukkaan ruokinnan merkityksestä on kasvanut, mutta samalla laadukkaan ruuan saatavuus etenkin haja-asutusalueilla on vaihtelevaa. Monilta pieniltä ja keskikokoisilta paikkakunnilta on lähimpiin lemmikkiliikkeisiin kohtuuttoman pitkä matka, koska useimmat niistä sijaitsevat suurimmissa kaupungeissa. VIP -jakeluratkaisun ansiosta VIP-Edustajat voivat tarjota henkilökohtaista palvelua lähempänä asiakkaita. VIP-Edustajien tuotevalikoima on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen ja VIP-Edustaja toimii itse tuotteiden parhaana suosittelijana. Näin jokaisella VIP-Edustajalla on siis loistava sijainti, tarjolla laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan ja omakohtaisia käyttökokemuksia tuotteista! Potentiaalista kysyntää on paljon - lisäksi Sinulla on varmasti valmiiksi koira- /kissatuttavia, joille voisit markkinoida tuotteita.

VIP-edustajana rekisteröidyt VIP Vescor Oy:n jälleenmyyjäksi ja saat jälleenmyyntioikeudet huippulaadukkaisiin täysravintosarjoihin sekä laajaan VIPstore-tarvikevalikoimaan. VIP-Edustajana et ole työsuhteessa VIP Vescor Oy:öön vaan päätät itsenäisesti toiminnastasi. Sinun ei tarvitse välttämättä sitoa pääomaa tuotevarastoon, kun tilaat tuotteet menekin mukaan.
Aloittaessasi VIP-edustajana maksat vain kertaluontoisen 65 €:n edustajalisenssin. Edustajalisenssin hintaan sisältyy starttipaketti, josta löydät mm. markkinoinnin tukimateriaalia auttamaan Sinut alkuun edustajatoiminnassasi. Starttipaketin mukana saat myös Edustajakansion, joka sisältää runsaasti tietoa ja ohjeita VIP-edustajatoiminnasta, tuotetietoa ja hinnastot.

Jo sadat aktiiviset koira-/kissaharrastajat ja -kasvattajat ovat valinneet VIP-Edustajuuden. Tule kanssamme palvelemaan Suomen kissan- ja koiranomistajia, osana kasvavaa VIP-Edustajien ainutlaatuista jakeluverkostoa.

Hae VIP-Edustajaksi täyttämällä alapuolella oleva lomake. Valitsemme VIP-Edustajaksi aktiiviset koira- ja/tai kissaihmiset, joilla on myyntitaitoa ja intoa asiakaspalveluun ja jotka asuvat alueella, jossa ei vielä toimi palvelevaa VIP-Edustajaa.

Tie VIP-edustajaksi kulkee näin:

  • Täytä ja lähetä alla oleva lomake.
  • Mikäli hakemuksesi perusteella, päätämme tarjota Sinulle VIP-Edustajuutta, saat postissa lisää informaatiota. (Muussa tapauksessa ilmoitamme, että edustajaksi ryhtyminen ei ole mahdollista.)
  • Tutustu saamaasi materiaaliin.
  • Täytä rekisteröintihakemus ja palauta se VIP Vescor Oy:lle.
  • Hakemuksesi käsitellään ja saat VIP-edustajan starttipaketin ja laskun lisenssimaksusta.
  • Voit aloittaa toiminnan VIP-Edustajana: yksinkertaisesti markkinoit ja toimitat VIPstore-kuvaston tuotteita asiakkaillesi!